Visszáru és garanciális ügyintézés Visszáru nyitva tartás: H. - CS. : 8:00-17:30 Péntek : Zárva. Üdvözöljük az Ingram Micro Magyarország kft. elektronikus garanciális illetve visszáru bejelent? oldalán!Ha kitöltéssel kapcsolatosan bármilyen kérdése van, kérem hívja az (1) 237-7057-es telefonszámot! Garanciális vagy visszáru igény bejelentése
VISSZÁRU - Termékek visszavétele

Az alábbi visszáru lehet?ségeket kínáljuk partnereinknek:

A visszáru folyamat lépései:

Visszáru feltételeink :

  1. A visszáru átvételének els?dleges feltétele az érvényes, Ingram Micro Mo. kft által kiállitott engedélyez? Visszáru nyomtatvány csatolása a termék mellé.
  2. Vev?i hibából ered? visszáru igények pozitív elbírálása esetén a terméket minimum 5%-al csökkentett áron tudjuk visszavásárolni.
  3. Bontott, de gyári állapotba visszaállítható/visszaállított termékek visszáru igények pozitív elbírálása esetén a terméket minimum 10%-os árcsökkenéssel tudjuk visszavásárolni.
  4. Ha a termék bontott és a gyári állapot nem állitható vissza akkor egyedileg határozzuk meg a leértékelés mértékét.
  5. Amennyiben a visszárus termék állapota nem felel meg az RMA nyomtatványon jelzettnek, vagy az RMA nyomtatványon leirt feltételek nem teljesülnek, akkor azt jóváirás nélkül visszajutattjuk az Önök cégéhez, ilyen esetekben a visszaszállitás költsége önöket terheli.
  6. Minden visszaigazolt visszáru nyomtatványunk 30 napig érvényes utána törlésre kerül, ezután az igény nem érvényesíthet?.

Figyelem! Nem áll módunkban visszavenni olyan terméket, amelynek visszáru dokumentuma nincs el?zetesen ellenjegyezve! Nem áll módunkban postai útón visszajuttatott termékeket átvenni.